Skip to main content

Accreditatie

De NOV en de VSG hebben 6 punten toegekend voor de course. De NOV kent tevens 4 punten toe voor het Kadaver Lab. Accreditatie is verder aangevraagd bij de RIVIZ en de KNGF.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering van uw registratie is alleen schriftelijk mogelijk door een email te sturen aan UKJPC@congreslink.nl
Als u voor 1 augustus 2019 annuleert wordt het registratiegeld na aftrek van € 50 (incl. BTW) administratiekosten teruggestort. Tussen 1 augustus en 1 oktober wordt 50% van het registratiegeld geretourneerd en na deze datum is er geen restitutie meer mogelijk.

Certificaat van deelname

Na afloop van beide dagen kunt u bij de registratiebalie een certificaat van deelname verkrijgen.

Course diner

Op vrijdagavond 1 november 2019 zal er een course diner plaatsvinden in Sterrenwacht De Sonnenborgh, in het centrum van Utrecht. U kunt zich apart aanmelden voor het diner. De precieze invulling volgt snel.

Hands-on Kadaver Lab

Registratie voor het Kadaver Lab dient separaat te worden gedaan via het online registratie systeem. Dit is alleen mogelijk in combinatie met een symposium registratie. Er is plaats voor 24 deelnemers.

Locaties

1 november
Mammoni | Mariaplaats 14 | 3511 LJ Utrecht
2 november
UMC Utrecht – Stratenum | Universiteitsweg 100 | 3584 CG Utrecht

Sponsoren

Wilt u als sponsor of standhouder aanwezig zijn bij de Utrecht Knee Joint Preservation Course stuurt u dan een bericht aan Ella Rozendaal e.rozendaal@congreslink.nl.

Taal

De presentaties worden gehouden in het Nederlands.

Op de hoogte blijven?